Benvinguda


Ens és un plaer donar a conèixer la pregària de Taizé, un espai de pregària encaminada a generar un clima d'introspecció espiritual que motiva a potenciar les virtuts de les persones i a actuar en pro de la justícia i de la pau. A través de la música, i dels cants en particular, totes les persones reunides experimenten una comunió fraterna al voltant dels textos cristians.

L'any 2015 es va celebrar el 75 aniversari de la fundació de la comunitat de Taizé (França) i el centenari del seu fundador, el germà Roger. Així mateix, la comunitat de Taizé va rebre el premi "Memorial Cassià Just" (concedit per la direcció general de aferes religiosos de la Generalitat de Catalunya) pel seu treball amb els joves, a favor de la reconciliació i amb perspectiva ecumènica. En aquest mateix any, un grup d'amics vam decidir aportar el nostre gra de sorra creant una nova pregària al barri de Gràcia, justament a la parròquia que va donar el seu nom, la Parròquia de la Mare de Déu de Gràcia i Sant Josep (Josepets.)
Us convidem, per tant, a ser partícips d'aquesta pregària i a estendre l'alegria de l'evangeli al costat dels bells cants de Taizé!